bkbjbvjgj

Residence in Tsuruhara / Matsunami Mitsutomo

first_imgArchDaily Photographs Projects Japan Architects: Matsunami Mitsutomo Year Completion year of this architecture project CopyHouses•Izumisano-shi, Japan Year:  CopyAbout this officeMatsunami MitsutomoOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDabasWoodHouses3D ModellingIzumisano-shiJapanPublished on June 21, 2010Cite: “Residence in Tsuruhara / Matsunami Mitsutomo” 21 Jun 2010. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – Talis SVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Solid ColorPartitionsSkyfoldRetractable Walls – Stepped & Sloped SpacesDining tablesZeitraumWood Table – TautBathroom AccessoriesBradley Corporation USARoll Towel Dispenser – Electronic TouchlessWoodLunawoodThermowood FacadesAluminium CompositesSculptformClick-on Battens in Victoria GardensMetal PanelsLongboard®Metal Ceilings – DauntlessWoodStructureCraftEngineering – Mass TimberPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsPerforated Facade PanelFiber Cements / CementsDuctal®Rainscreen Cladding Panels for Lightweight Facades in Apartment BlockBricksAcme BrickModular Size BrickMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Tsuruhara住宅 / Matsunami Mitsutomo是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/65152/residence-in-tsuruhara-matsunami-mitsutomo Clipboardcenter_img “COPY” Residence in Tsuruhara / Matsunami MitsutomoSave this projectSaveResidence in Tsuruhara / Matsunami Mitsutomo 2010 Residence in Tsuruhara / Matsunami Mitsutomo ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/65152/residence-in-tsuruhara-matsunami-mitsutomo Clipboard Houses Save this picture!© Matsunami Mitsutomo+ 18 Share Photographs:  Matsunami MitsutomoText description provided by the architects. Photos:Matsunami Mitsutomo An extended family‘s house is rebuilt to the house for family of two this house is not a clean LDK classification. The centre of the house was designed as the over for people to gather , and the room arrangement was made with, this as the center in mind careful consideration was given to the way of life of a couple in their 60’s, and how they use their home. As a result, a residence of optimal form and suitable width, 1 story of 61.13m² was built. Positive accessibility. Save this picture!© Matsunami MitsutomoRecommended ProductsLouvers / ShuttersRabel Aluminium SystemsElectric Folding Shading System – Rabel 14000Enclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsLouvers / ShuttersLunawoodThermowood BattensEnclosures / Double Skin FacadesRodecaRound Facade at Omnisport Arena ApeldoornLiving to sit on the floor/floor with a level difference. If you get accustomed to life in a completely flat house, when, you leave the house, you may suffer injured done to unlevel suffers. With this in mind, this house has some level difference incorporated in the design. for training the body and controlling to a health life-style.Save this picture!© Matsunami MitsutomoProject gallerySee allShow lessProspect.1 Welcome Center / Eskew+Dumez+RippleArticlesArchitecture weekend fun: LEGO Sears TowerArticles Sharelast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments